Снимка: PexelsШефът на Световната здравна организация направи мрачна прогноза за създадената ваксина против

...
Снимка: PexelsШефът на Световната здравна организация направи мрачна прогноза за създадената ваксина против
Коментари Харесай

Шефът на СЗО: Само ваксината няма да сложи край на пандемията от коронавирус

Снимка: Pexels

Шефът на Световната здравна организация направи мрачна прогноза за създадената ваксина против новия ковид.

Тедрос Адханом Гебрейесус  съобщи през днешния ден, че имунизацията сама по себе си няма да спре пандемията на ковид, съобщи Агенция Франс Прес, представена от.

Пандемия та бушува месеци след експлоадирането си, като инфекциите скочиха до над 54 милиона и лишиха повече от 1,3 милиона живота.

Ваксина та ще добави другите принадлежности, които имаме, няма да ги размени ”, каза генералният шеф Тедрос Адханом Гебрейесус. „ Ваксина та сама по себе си няма да постави край на  пандемия та. “

Данните на  СЗО  от събота демонстрират, че 660 905 случая на  ковид  са докладвани на здравната организация на Организация на обединените нации, бележейки нов скок в отрицателната статистика.

Този брой и 645 410, регистрирани в петък, надминаха предходния дневен връх от 614 013, регистриран на 7 ноември.

Гебрейесус съобщи, че в началото доставките на  ваксина та ще бъдат лимитирани, като “здравните служащи, възрастните хора и други рискови популации ще бъдат предпочитани. Това, надяваме се, ще понижи броя на смъртните случаи и ще разреши на здравните системи да се оправят. ”

Но той предизвести:  “Това към момента ще остави на вируса доста място за придвижване. Наблюдението ще би трябвало да продължи, хората към момента ще би трябвало да бъдат тествани, изолирани и обгрижвани, контактите към момента ще би трябвало да бъдат проследявани … и хората към момента ще би трябвало да бъдат обгрижвани. ” 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР